sobota, 19 maja 2012

Najczęstsze składniki diety.


Białko:
  • Tuńczyk w wodzie 
  • Dorsz wędzony 
  • Pstrąg 
  • Pierś z kurczaka 
  • Wołowina 
  • Cielęcina 
  • Jaja kurze 
  • Ser twarogowy chudy ( na ostatni posiłek dnia )
  • Serek wiejski  ( na ostatni posiłek dnia ) 


Węglowodany:
  • Ryz biały 
  • Makaron 
  • Ryz brązowy 
  • Kasza manna 
  • Kasza gryczana 
  • Płatki owsiane 
  • Chleb żytni pełnoziarnisty 



Tłuszcze:
  • Orzechy arachidowe 
  • Oliwa z oliwek 
  • Słonecznik 
  • Migdały 
  • tłuszcze z ryb


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz